Sales Specialist

Sales Specialist

Arnhem, Nederland

Qserve Group is een consultancy organisatie die wereldwijd diensten en ondersteuning biedt aan fabrikanten van medische hulpmiddelen. Wij leveren expertise op het gebied van wet en regelgeving, klinische studies, klinische evaluatie, kwaliteitssystemen en het geven van interim support en trainingen. Qserve Group is met haar hoofdkantoor gevestigd in Nederland (Arnhem) en heeft teams in Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Amerika en China.

Taken en verantwoordelijkheden

Als Sales Specialist in het team Global Registrations team ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van klanten wereldwijd bij het registreren van hun medische hulpmiddelen in hun betreffende markt. Samen met een wereldwijd team van partnerorganisaties pas je productinformatie aan de specifieke eisen aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en de opvolging daarvan. Je zorgt ervoor dat offertes worden omgezet naar opdrachten in onze systemen en je zorgt voor een goede overdracht aan het Project Management Team (PMT). Dit team bestaat telkens uit één of meerdere consultants met specifieke expertise. Daarnaast denk je kritisch mee in de verdere ontwikkeling van onze services. Je staat daarbij in nauw contact met zowel interne collega’s van verschillende afdelingen (o.a. Marketing) alsook klanten en lokale instanties.

Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor het volgende pakket aan taken en verantwoordelijkheden:

 • Communicatie met een internationaal portfolio van (potentiële) klanten en partnerorganisaties;
 • Initiëren, voeren en opvolgen van sales calls;
 • Genereren en uitsturen van offertes;
 • Aanspreekpunt voor het beantwoorden van klantvragen;
 • Voeren van intern overleg met collega’s van verschillende afdelingen;
 • Registreren van gegevens in ons CRM systeem;
 • Ontwikkelen van marketing content.

Jouw profiel:

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van commercie of communicatie;
 • Enkele jaren ervaring in een commerciële of commercieel-administratieve rol, maar wij staan ook open voor ambitieuze startersprofielen;
 • Affiniteit met onze internationale, dienstverlenende omgeving, waarbij je te maken krijgt met verschillende culturen en talen;
 • Positieve energie om klanten en onze dienstverlening verder te ontwikkelen;
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden; je communiceert makkelijk en helder;
 • Je werkt gestructureerd en planmatig en hebt een scherp oog voor details;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Qserve biedt:

Wij bieden onze mensen een internationale en dynamische werkomgeving waar je jezelf constant kunt uitdagen en ontwikkelen. Een werkomgeving met een hoge mate van flexibiliteit en diversiteit. Bij Qserve vind je een dynamische mix van junior en senior collega's van over de hele wereld. Een prettige, sociale werksfeer. Uiteraard bieden we je een competitief pakket aan met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Heeft deze vacature jouw interesse? Dan komen wij graag met jou in contact!

Stuur je CV en beknopte motivatie per e-mail naar careers@qservegroup.com of solliciteer via het sollicitatieformulier onderaan deze pagina.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daniëlle Motta (Manager Global Registrations) of Pim Kolsteeg (HR Manager), via nummer +31 20 78 82 630.

Extra informatie

Standplaats: Arnhem

Contract: 32-40 uur per week

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

 
How can we help you? Contact us