Sales Specialist

Sales Specialist

Arnhem, Nederland

Qserve Group is een consultancy organisatie die wereldwijd diensten en ondersteuning biedt aan fabrikanten van medische hulpmiddelen. Wij leveren expertise op het gebied van wet en regelgeving, klinische studies, klinische evaluatie, kwaliteitssystemen en geven interim support en trainingen. Qserve Group is met haar hoofdkantoor gevestigd in Nederland (Arnhem) en heeft teams in Duitsland, Belgie, UK, Amerika en China.

Wat ga je doen?

Als Sales Specialist in het global registrations team ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen van klanten wereldwijd. Deze klanten hebben hulp nodig bij het registreren van hun medische hulpmiddelen in een groot aantal landen in de wereld. Daarbij moet vaak de productinformatie aangepast worden aan de land specifieke eisen, waaronder vaak ook taaleisen. Qserve regelt dat samen met een wereldwijd team van partner organisaties. In je rol  communiceer je met de klant over onze aanpak en stelt offertes op.

Je volgt de potentiële klanten op en zorgt dat de opdracht wordt gewonnen. Je helpt en ondersteunt met de overdracht naar de operatie. Je analyseert de pijplijn met projecten en je initieert discussie met de business lead voor optimalisatie van onze services. Je werkt samen in een team en draagt zorg voor klanttevredenheid. Je werkt samen met onze partners in de verschillende landen en onderhoud contacten.

Je werkt ook samen met onze marketing afdeling om de internationale naamsbekendheid van Qserve te vergroten, het imago te versterken en zorg te dragen voor de leadgeneratie. Je bijdrage is gericht op het ontwikkelen en uitbouwen van een klanten portfolio voor global registrations.

Specifieke taken waar je mee te maken krijgt:

 • Communicatie met partners wereldwijd over services en offertes.
 • Sales calls initiëren, uitvoeren en opvolgen.
 • Beantwoorden vragen van klanten wereldwijd.
 • Overleggen met team hoe we klant beste kunnen helpen en dit naar de klant communiceren.
 • Registreren van gegevens in ons CRM systeem.
 • Offertes genereren en uitsturen via CRM systeem.
 • Ontwikkelen van marketing content.

Jij bent iemand met:

 • Positieve energie om klanten te helpen. Je wordt blij en krijgt energie van een internationale omgeving met veel verschillende culturen.
 • Een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van communicatie of commercie.
 • Affiniteit met een internationale omgeving, culturen en verschillende talen.
 • Goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden, je communiceert makkelijk en helder.
 • Een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Andere talen zijn een pré.
 • Ervaring met vermarkten van kennisintensieve diensten is een pré.
 • ‘Last but not least’ ben je iemand met een planmatige aanpak, ga je gestructureerd te werk en heb je ook aandacht voor de details.

Waarom werken bij Qserve?

Omdat wij uitdagende functies bieden in een groeiende en ambitieuze organisatie. We zijn een flexibele organisatie met een professionele en informele sfeer in een team van gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Wij geven je de ruimte om te ontwikkelen in een groeiende en internationale omgeving. Qserve biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Heeft deze vacature jouw interesse? Stuur dan je CV en beknopte motivatie, inclusief een aantal voorbeelden van door jou geschreven artikelen of blogs per e-mail naar careers@qservegroup.com of solliciteer via het sollicitatier formulier onderaan deze pagina.

Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Daniëlle Plukaard, via nummer +31 20 78 82 630. Voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten; ga je naar www.qservegroup.com.

Extra informatie

Standplaats: Arnhem

Contract: 32-40 uur per week

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

 
How can we help you? Contact us