Global Registrations - Regulatory Affairs Associate

Global Registrations - Regulatory Affairs Associate

Arnhem, Nederland

Qserve Group is een consultancy organisatie die wereldwijd diensten en ondersteuning biedt aan fabrikanten van medische hulpmiddelen. Wij leveren expertise op het gebied van wet en regelgeving, klinische studies, klinische evaluatie, kwaliteitssystemen en geven interim support en trainingen. Qserve Group is met haar hoofdkantoor gevestigd in Nederland (Arnhem) en heeft teams in Duitsland, Belgie, UK, Amerika en China. Voor de uitbreiding van ons global registration team zoeken we een nieuwe collega. Global registrations houdt zich bezig met de ondersteuning van onze klanten die internationaal hun producten willen registreren voor markttoelating.

Wat ga je doen?

Als regulatory affairs associate in het global registration team ben je verantwoordelijk voor de indiening van documentatie voor de registratie van medische hulpmiddelen fabrikanten en de producten daarvan voor wereldwijde markttoegang. Je zorgt dat je op de hoogte blijft van de regelgeving die van toepassing is voor medische hulpmiddelen en in vitro diagnostica in verschillende markten wereldwijd. Je verzamelt relevante documentatie van de Qserve klanten om de registratie files te bouwen. Je zorgt dat de klant duidelijk weet wat ze moeten aanleveren, je structureert de documenten die je binnenkrijgt en doet hierop een beoordeling of het acceptabel is. Wanneer alle documentatie er is, ga je dit uploaden in de betreffende database van het land en zorg je dat de registratie compleet is.

Je werkt samen met Qserve klanten, met de partners van Qserve in specifieke landen, met gezondheids instanties in de verschillende internationale landen, en ook heb je, indien nodig, overleg met consultants in het wereldwijde Qserve team. Je onderhoudt het internationale netwerk van het global registration team met betrekking tot lokale indiening en registratie. Je bent de contactpersoon voor gezondheidsinstantiesen Qserve klanten, je bent hierbij een ‘spin-in-het-web’ die ervoor moet zorgen dat de registratie succesvol wordt afgerond. Als onderdeel van het global registration team ben je op de hoogte van wijzigingen in de lokale landen en die kennis ga je ook delen zowel intern met consultants als extern (samen met marketing) om de internationale naamsbekendheid van Qserve te vergroten, het imago te versterken en zorg te dragen voor de leadgeneratie.

Specifieke taken waar je mee te maken krijgt:

 • Communicatie met klanten en partners wereldwijd over registratie eisen voor markttoegang.
 • Structureren, analyseren en beoordelen van data/documenten die je binnenkrijgt.
 • Project management en communicatie over data/documenten met klant.
 • Registreren van producten in databases.
 • Beantwoorden van vragen van klanten en partners wereldwijd.
 • Overleggen met het team hoe we de klant het beste kunnen helpen
 • Registreren van gegevens in ons CRM systeem.
 • Bijdragen aan marketing content. 

Jij bent iemand met:

 • Planmatige aanpak, je gaat gestructureerd te werk en je hebt aandacht voor de details.
 • Goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden, je communiceert makkelijk en helder.
 • Positieve energie om klanten te helpen. Je wordt blij en krijgt energie van een internationale omgeving met veel verschillende culturen.
 • Leergierig: Je wilt graag kennis verbreden op dit gebied zowel intern via trainingen als ook zelfstandig je kennis bijhouden in snel veranderende markten.
 • Zelfstandig kunnen werken binnen een team.
 • Een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van international business, communicatie of health sciences.
 • Affiniteit met gezondheidszorg in een internationale omgeving, culturen en verschillende talen.
 • Een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Andere talen zijn een pré.
 • Ervaring met vermarkten van kennisintensieve diensten is een pré.
 • Werkervaring in een administratieve of regulatory affairs rol is een pré.

Waarom werken bij Qserve?

Omdat wij uitdagende functies bieden in een groeiende en ambitieuze organisatie. We zijn een flexibele organisatie met een professionele en informele sfeer in een team van gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Wij geven je de ruimte om te ontwikkelen in een groeiende en internationale omgeving. Qserve biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse?

Heeft deze vacature jouw interesse? Stuur dan je CV en beknopte motivatie, inclusief een aantal voorbeelden van door jou geschreven artikelen of blogs per e-mail naar careers@qservegroup.com of solliciteer via het sollicitatier formulier onderaan deze pagina.

Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Daniëlle Plukaard, via nummer +31 20 78 82 630. Voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten; ga je naar www.qservegroup.com.

Extra informatie

Standplaats: Arnhem

Contract: 32-40 uur per week

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

 
How can we help you? Contact us