Office manager (met coördinerende ICT taken)

Office Manager (met coördinerende ICT taken)

Arnhem, Nederland

Qserve Group is een consultancy, training en een klinisch onderzoek organisatie die wereldwijd diensten en ondersteuning biedt aan fabrikanten van medische hulpmiddelen en in-vitro diagnostica. Wij leveren expertise op het gebied van wet- en regelgeving, klinische studies, klinische evaluatie, kwaliteitssystemen en geven interimsupport en trainingen. Qserve Group is met haar hoofdkantoor gevestigd in Nederland (Arnhem) en heeft teams in België, Duitsland, het Verenigd Koningkrijk, Amerika en China. 

Wat ga je doen?

Als Office Manager bij Qserve ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle organisatorische- en kantoor activiteiten. Collega’s kunnen bijvoorbeeld bij jou terecht voor bestellingen en het organiseren van (kleine) bijeenkomsten. Je vindt het daarnaast leuk om mee te denken over de inrichting van het kantoor, zodat het hoofdkwartier in Arnhem een fijne plek is om te werken en collega’s te ontmoeten.

Wat jou onderscheidt van andere Office Managers is jouw affiniteit met ICT. Je hoeft niet dé techneut te zijn. Wel vind je het leuk om alles rondom telefonie, laptops en ICT-ondersteuning te coördineren voor onze medewerkers, zodat zij in alle uithoeken van de wereld beschikken over de middelen om te kunnen werken. Dit doe je in samenwerking met onze externe ICT-partner nabij Arnhem, die voor ons de technische support wereldwijd levert.  

Als office manager bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit de volgende taken:

 • Je bent het eerste aanspreekpunt van Qserve. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het ontvangen van bezoekers, telefoonbeheer en alle in- en uitgaande correspondentie.
 • Het regelen en voorbereiden van meetings en bijeenkomsten zowel intern als extern. 
 • Kantoor beheer: kleine schoonmaak (vaatwasser, koffiezetapparaat), boodschappen bestellen, aansturen van de dagelijkse schoonmaak. Ook denk je mee over de inrichting van het kantoor.
 • Coördinatie van de ICT: uitgifte en beheer van telefoons en laptops, software licenties en contactpersoon voor onze externe ICT-dienstverlener.
 • Daarnaast ondersteun je de Directiesecretaresse bij voorkomende secretariële, administratieve en organisatorische werkzaamheden voor de Board of Directors, bestaande uit drie directeuren.
 • Het boeken en organiseren van zowel binnenlandse- als buitenlandse reizen voor collega’s die klanten bezoeken. 

Jij bent iemand met:

 • MBO+ werk- en denkniveau met een afgeronde MBO-opleiding
 • 2-5 jaar relevante werkervaring in een dienstverlenende functie in een kantooromgeving    
 • Ervaring met MS Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Teams).
 •  Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.  

Verder ben jij:

 • Secuur, accuraat, proactief en klantgericht.
 • Iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en zelfstandig te werk gaat.
 • En talent én plezier heeft in plannen en organiseren.
 • Een echte teamplayer met affiniteit voor het werken in een academische en/of internationale werkomgeving. 

Waarom werken bij Qserve?

Omdat wij een afwisselende functie bieden in een groeiende en ambitieuze organisatie. We zijn een flexibele organisatie met een professionele en informele sfeer in een team van gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Wij geven je de ruimte om te ontwikkelen in een groeiende en internationale omgeving. Qserve biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse?

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Stuur dan je CV en beknopte motivatie per e-mail naar careers@qservegroup.com of solliciteer via het applicatie formulier op onze website: qservegroup.com/en/careers.

Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Daniëlle Plukaard van onze HR afdeling, via nummer +31 20 78 82 630. Voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten; ga je naar www.qservegroup.com.

Apply now

Extra informatie

Standplaats: Arnhem

Parttime: 20-24 uur per week (flexibel over 4 tot 5 dagen)  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

 

How can we help you? Contact us