Junior Recruiter

Junior Recruiter

The Netherlands

Qserve biedt professionals een internationale carrière in de medische hulpmiddelenindustrie. We waarderen mensen met drive en ondernemerschap die zich uitgedaagd voelen om hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen en ons bedrijf te helpen groeien in een diverse internationale setting. Nu de wereld van medische hulpmiddelen volop in de belangstelling staat, betreed je een uitdagend werkveld.

Qserve Group is een snelgroeiende wereldwijde organisatie met een multicultureel team in de Verenigde Staten, Europa en China, dat opereert in de voorhoede van technologie in de medische hulpmiddelen sector. We werken in brede teams voor fabrikanten van medische hulpmiddelen in alle delen van de wereld. Onze kernwaarden zijn eerlijkheid, kwaliteit, moed en pragmatisme. We verwelkomen positieve mensen die graag groeien en nieuwe uitdagingen aangaan.

Wij zijn op zoek naar een gedreven, enthousiaste jonge medewerker op ons hoofdkantoor in Nederland om ons te helpen professionals aan te trekken voor een carrière bij Qserve en om ons recruitmentproces verder te professionaliseren.

Klinkt dit als de baan voor jou? Dan is Qserve, een groeiende organisatie die je veel operationele vrijheid, een hoge mate van exposure en een steile leercurve biedt, op zoek naar jou:

Junior Recruiter die graag in wereldwijde teams werkt

Dit ga je doen bij Qserve:

Je wordt onze wereldwijde rekruteerder voor nieuw talent. Je bent het middelpunt van onze rekruteringsinspanningen als onderdeel van ons Human Resources-team, in nauwe samenwerking met onze marketingafdeling en onze operationele teams in de verschillende landen.

We investeren in jou en in onze organisatie door een contract aan te gaan met een externe adviesorganisatie die ons voortdurend traint en coacht in alle aspecten van werving en selectie, waarbij de nieuwste vormen van communicatie voorop staan. Activiteiten zijn onder andere marktonderzoek, het gebruik van LinkedIn recruitment oplossingen en het doorverwijzen van mogelijke kandidaten naar een sollicitatiegesprek. Ons gezamenlijke doel is om structureel een professioneel wereldwijd recruitmentproces op te bouwen, dat ons zal helpen bij onze strategische groei in de komende jaren.

Je krijgt de kans om mee te bouwen aan de recruitmentkant van onze organisatie en alle aspecten van dit belangrijke bedrijfsproces te leren kennen in een wereldwijd groeiende ambitieuze organisatie. Daarnaast bieden we je aan om deel uit te maken van ons traineeprogramma voor jonge professionals in medische hulpmiddelen, waar je deelneemt aan bredere projecten in onze hele organisatie en bredere ontwikkelingsdoelen voor jezelf stelt.

Je dagelijkse taken zullen zijn:

 • Het beheren van het recruitmentoverzicht en het publiceren van online vacatures op basis van de flexibele behoefte van de organisatie;
 • Optimaliseren en managen van het wervingsproces;
 • Contacteren van Qserve Consultants om de mogelijkheden van potentiële kandidaten binnen hun netwerk te verkennen;
 • Potentiële kandidaten benaderen om hen te inspireren voor een carrière bij Qserve en/of contact te onderhouden met mogelijk toekomstige kandidaten;
 • Begeleiden van het proces: van het initiëren van vacatureteksten tot publicatie, voorselectie en pre-screening van kandidaten, en het overdragen van nieuwe medewerkers aan de HR Officer en HR Adviseur;
 • Onderhouden van contacten met potentiële kandidaten, ondernemers en andere stakeholders binnen Qserve.
 • Creatieve ideeën genereren voor de selectie van wervingskanalen, met name voor moeilijk vervulbare vacatures.
 • In samenwerking met het Marketing team Qserve’s imago als werkgever naar een hoger niveau tillen.

En dit neem je mee:

De ideale kandidaat heeft:

 • Een afgeronde Bacheloropleiding met bij voorkeur 1 – 2 jaar werkervaring in een professionele dienstverlenende organisatie.
 • Een sterk salesprofiel, dat vertaald kan worden naar de werving van mensen. Extravert, een mensenmens, die gemakkelijk contact maakt met mensen binnen en buiten de organisatie, graag in teams werkt, graag mensen bereikt, verbindingen legt en doelen bereikt.
 • Affiniteit met werken in een internationale omgeving over tijdzones heen.
 • Een vloeiende beheersing van de Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling.

Is dit jouw DNA?

Vind jij energie in het werken met hoogopgeleide professionals in een internationale omgeving? Ben je een sterke communicator met een solide verkoopprofiel en vind je het leuk om creatief te zijn in het vinden van oplossingen? Bekijk onze carrièremogelijkheden bij Qserve. We komen graag met je in contact!

Waarom kiezen voor Qserve?

Qserve heeft een internationale en dynamische werkomgeving waarin je kunt leren en je verder kunt ontwikkelen; in die setting opereer je in de innovatieve, snel veranderende sector van medische hulpmiddelen. Werk samen, leer van en maak deel uit van een sterk internationaal team met technische, regelgevende, kwaliteits- en klinische competenties (in totaal meer dan 500 jaar ervaring). En tot slot bieden we een uitgebalanceerde reeks kernvoordelen die volgens ons belangrijk zijn voor alle medewerkers.  

“Globaal bereik, praktische aanpak, ervaren team”

Geïnteresseerd?

Enthousiast geworden over een carrière in de dynamische en innoverende wereld van medische hulpmiddelen? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar careers@qservegroup.com of gebruik ons sollicitatieformulier onderaan deze pagina.

Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u altijd onze website bezoeken (www.qservegroup.com) of contact opnemen met onze HR-afdeling via +31 20 78 82 630.

De functie is gevestigd in Nederland en is gemengd kantoor/thuis gebaseerd.

 
How can we help you? Contact us