HR Manager

HR Manager

Arnhem, Nederland

Qserve biedt professionals een internationale carrière in de medische hulpmiddelenindustrie. We waarderen mensen met drive en ondernemerschap die zich uitgedaagd voelen om hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen en ons bedrijf te helpen groeien in een diverse internationale setting. Nu de wereld van medische hulpmiddelen volop in de belangstelling staat, betreed je een uitdagend werkveld.

Qserve Group is een snelgroeiende wereldwijde organisatie met een multicultureel team in de Verenigde Staten, Europa en China, dat opereert in de voorhoede van technologie in de medische hulpmiddelen sector. We werken in brede teams voor fabrikanten van medische hulpmiddelen in alle delen van de wereld. Onze kernwaarden zijn eerlijkheid, kwaliteit, moed en pragmatisme. We verwelkomen positieve mensen die graag groeien en nieuwe uitdagingen aangaan.

Wij zijn op zoek naar een gedreven en energieke HR Manager op ons hoofdkantoor in Nederland om HR verder te ontwikkelen en te verstevigen binnen de dynamiek en complexiteit van een groeiend internationale Consultancy organisatie. 

Klinkt dit als de baan voor jou? Dan is Qserve, een groeiende organisatie die je veel operationele vrijheid, een hoge mate van exposure en een steile leercurve biedt, op zoek naar jou:

Resultaatgerichte en hands-on HR Manager (32-40 uur per week)

Wat ga je doen?

Als HR Manager ben je voor onze groeiende internationale consultancy organisatie de vraagbaak en expert op het gebied van allerlei HRM vraagstukken en verantwoordelijk voor de diverse HRM projecten. De focus van de HR Manager zal gericht zijn op onze strategische thema’s zoals talent recruitment, -ontwikkeling en -behoud en zal daarbij onze Learning & Development (L&D) activiteiten verder op de kaart te zetten en hier originele programma’s voor (laten) ontwikkelen en implementeren.

De resultaatgebieden voor deze rol zijn:

 • Het ontwikkelen van implementeren van een global HR beleid en algemene internationale HR kaders.
 • Meedenken bij de inrichting en professionalisering van internationale recruitmentprocessen en het ontwikkelen van Qserve’s Employer Branding.
 • Het adviseren, coachen en support bieden aan de (lijn)managers en collega’s met betrekking tot HR gerelateerde vragen en thema’s.
 • Coachen van het HR-team bestaande uit een HR Officer, een (nog te werven) Junior Recruiter en HR verantwoordelijken in de VS en China.
 • Vertrouwenspersoon zijn voor de medewerkers.

Jij bent iemand met:

 • WO werk en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde HRM, HRD of Bedrijfskundige opleiding met specialisatie in HRM en Learning & Development.
 • 10-15 jaar relevante werkervaring in een verantwoordelijk en zelfstandige positie, zoals HR Business Partner of senior HR adviseur in een internationale omgeving.
 • Je hebt ervaring met het opzetten van global beleid en procedures en bent sensitief voor andere  culturen.
 • Affiniteit met een technische service organisatie met hoog-opgeleide professionals is een pré.
 • Verder ben je echt een ‘mensen-mens’: Je bent in staat een vertrouwensrelatie op te bouwen met zowel medewerkers als leidinggevenden en de verbinding tussen beiden blijft bevorderen.  
 • Je bent hands-on in je aanpak en je bent praktisch in staat dingen te organiseren.   
 • Uitstekende Engelse schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.

Is dit jouw DNA?

Vind jij energie in het werken met hoogopgeleide professionals in een internationale omgeving? Ben je een sterke communicator met een solide verkoopprofiel en vind je het leuk om creatief te zijn in het vinden van oplossingen? Bekijk onze carrièremogelijkheden bij Qserve. We komen graag met je in contact!

Waarom kiezen voor Qserve?

Qserve heeft een internationale en dynamische werkomgeving waarin je kunt leren en je verder kunt ontwikkelen; in die setting opereer je in de innovatieve, snel veranderende sector van medische hulpmiddelen. Werk samen, leer van en maak deel uit van een sterk internationaal team met technische, regelgevende, kwaliteits- en klinische competenties (in totaal meer dan 500 jaar ervaring). En tot slot bieden we een uitgebalanceerde reeks kernvoordelen die volgens ons belangrijk zijn voor alle medewerkers.

“Globaal bereik, praktische aanpak, ervaren team”

Interesse?

OpenHR ondersteunt Qserve exclusief bij de werving in deze procedure. Reacties worden direct doorgestuurd naar OpenHR en bij vragen kan je contact opnemen met Renate van der Steen - OpenHR via renate@openhr.nl of 026-36 50 300.

Enthousiast geworden over een carrière in de dynamische en innoverende wereld van medische hulpmiddelen? Ga dan naar https://www.openhr.nl/hrjobs/hr-manager-vacature-arnhem-561977-11.html om je interesse kenbaar te maken.  

De functie is gevestigd in Nederland en is gemengd kantoor/thuis gebaseerd.

How can we help you? Contact us