Projectmedewerker

Arnhem, Nederland  

Qserve Group is een consultancy organisatie die wereldwijd diensten en ondersteuning biedt aan fabrikanten van medische hulpmiddelen. Wij leveren expertise op het gebied van wet en regelgeving, klinische studies, klinische evaluatie, kwaliteitssystemen en geven interim support en trainingen. Qserve Group is met haar hoofdkantoor gevestigd in Nederland (Arnhem) en heeft teams in Duitsland, Amerika en China.  

Wat ga je doen?

Als Projectmedewerker zit je in het hart van onze operatie en ondersteun je het operationeel management team en onze consultants dagelijks met project set-up, project management, business analyse, forecasting, planning en facturatie. Ons ERP systeem ondersteunt je bij alle aspecten van de operatie en je werkt nauw samen met sales, finance, het operationeel management team en de Projectmedewerker in onze Amerikaanse vestiging om global projecten te plannen en bewaken.

Belangrijke aspecten van deze functie zijn onder andere:

 • Opzetten van nieuwe projecten, project planning, bewaking van project budgetten, forecasting, deliverables naar klanten.
 • Samen met onze consultants en project managers overzicht houden over de uitvoering van projecten, de toewijzing van consultants op projecten, bewaken van afspraken en budgetten.
 • Analyse van projecten, rapportages ontwikkelen, verbeteren en samen met de Operations Manager toepassen van business analyse op de operatie in de breedste zin.
 • Key user van ons project management en project administratie systeem, werken aan continue verbetering van onze processen en systemen die de operatie ondersteunen.
 • Afstemming met de sales afdeling over nieuwe projecten en overdracht naar de operatie.
 • Uitvoeren van facturatie in samenwerking met de financiële afdeling.

 

Jij bent iemand met:

 • HBO werk- en denkniveau en een HBO opleiding, waarbij bedrijfsvoering centraal staat.
 • Affiniteit met het werken in een dynamische internationale omgeving met andere hoogopgeleide collega’s om zo goed mogelijk onze diensten naar klanten te leveren.
 • Goede kennis van Excel en affiniteit / ervaring met ERP systemen.
 • Uitstekende beheersing van Engels en Nederlands in woord en geschrift.
 • Competenties: proactief, planmatig en gestructureerd werken, aandacht voor details, kwaliteits- en klantgericht, integer en je kunt je gemakkelijk aanpassen aan veranderende omstandigheden waar je binnen je werk mee te maken krijgt. Samenwerken en communiceren gaat je makkelijk af.

Waarom werken bij Qserve?

Omdat wij een afwisselende functie bieden in een groeiende en ambitieuze organisatie, die werken in een innovatieve dynamische medische sector. We zijn een flexibele organisatie met een professionele en informele sfeer in een team van gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Wij geven je de ruimte om te ontwikkelen in een groeiende en internationale omgeving. Qserve biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse? 

Heeft deze vacature jouw interesse? Stuur dan je CV en beknopte motivatie per e-mail naar careers@qservegroup.com of solliciteer via het applicatie formulier onderaan deze pagina. 

Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Daniëlle van Harn, via nummer +31 20 78 82 630. Voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten, ga je naar www.qservegroup.com

Extra informatie
Standplaats: Arnhem
Contract: 40 uur per week

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Want more information? Get in touch with us

Information request