HR Adviseur (gespecialiseerd in Learning & Development)

Arnhem, Nederland

Qserve Group is een consultancy, training en een klinisch onderzoek organisatie (CRO) die wereldwijd diensten en ondersteuning biedt aan fabrikanten van medische hulpmiddelen en in-vitro diagnostiek. Wij leveren expertise op het gebied van wet en regelgeving, klinische studies, klinische evaluatie, kwaliteitssystemen en geven interim support en trainingen. Qserve Group is met haar hoofdkantoor gevestigd in Nederland (Arnhem) en heeft teams in Duitsland, Amerika en China. 

Wat ga je doen? 

Als HR Adviseur ben je voor onze groeiende internationale consultancy organisatie de vraagbaak en expert op het gebied van allerlei HRM vraagstukken en verantwoordelijk voor de diverse HRM projecten. De focus van de HR Adviseur zal gericht zijn op onze strategische thema’s zoals talent recruitment, -ontwikkeling en -behoud en zal daarbij onze Learning & Development (L&D) activiteiten verder op de kaart te zetten en hier originele programma’s voor (laten) ontwikkelen en implementeren. De resultaatgebieden voor deze rol zijn:

 • Het adviseren, coachen en support bieden aan de (lijn)managers en collega’s met betrekking tot HR gerelateerde vragen en thema’s. 
 • Vertaalslag maken van de HR strategie naar beleid en het optimaliseren en ontwikkelen van de HR processen en procedures. 
 • Het ontwikkelen en implementeren van diverse werving- en selectie programma’s voor het binnenhalen van de beste talenten.
 • Adviseren van het management bij selectiegesprekken, assessments en arbeidsvoorwaarden condities.
 • Onze L&D strategie verder door ontwikkelen middels het implementeren van development programma’s (Traineeship, coaching, management development, etc.), training modules (o.a. e-learning en blended learning) en het ontwikkelproces optimaliseren, niet alleen voor onze eigen professionals, maar ook voor de QA/RA specialisten van onze klanten (het (mede)opzetten van de Qserve Academy).

Jij bent iemand met: 

 • Een HBO+/WO werk en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde HRM, HRD of Bedrijfskundige opleiding met specialisatie in HRM en Learning & Development.
 • Minimaal 7-8 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie (HR generalist, talent management, development (personal) leadership, development programs, blended learning, employee engagement, recruitment, internationaal HR beleid, etc.). 
 • Kennis en ervaring met Learning & Development programma’s en - tools. 
 • Goede communicatie skills; werkt projectmatig en gestructureerd; is integer; heeft passie voor talentontwikkeling; goed analytisch vermogen en goed kunnen luisteren en samenwerken.
 • Verder ben je energiek en heb je een positieve attitude voor het bevorderen van een open sfeer, inzetten van veranderingen en verbeteringen van onze Academy voor de verdere groei van onze dienstverlening en organisatie.
 • Uitstekende Engelse schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.

Waarom werken bij Qserve?

Omdat wij een afwisselende functie bieden in een groeiende en ambitieuze organisatie. We zijn een flexibele organisatie met een professionele en informele sfeer in een team van gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Wij geven je de ruimte om te ontwikkelen in een groeiende en internationale omgeving. Qserve biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? 

Heeft deze vacature jouw interesse? Stuur dan je CV en beknopte motivatie per e-mail naar careers@qservegroup.com of solliciteer via het applicatie formulier op onze website: www.qservegroup.com/en/careers.

Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met onze HR afdeling, via nummer +31 20 78 82 630. Voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten, ga je naar www.qservegroup.com

Extra informatie

Standplaats: Arnhem
Parttime: 24 uur per week 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.  

Want more information? Get in touch with us

Information request